7 Kasım 2014 Cuma

Beşiktaşa uefa dan kosova bayrağı uyarısı



 
Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Partizan'ı konuk edecek olan Beşiktaş'a, UEFA'dan uyarı geldi. Yazıda; Belgrad'da oynanan Sırbistan- Arnavutluk maçı hatırlatılarak; İstanbul'daki maçta benzeri olayların yaşanmaması için azami dikkat istendi. Maça, Kosova'nın Arnavutluk topraklarına dahil edilmesini temsil eden bayrakların alınmaması konusunda özel uyarı yapıldı.
 

EN ÜST DÜZEYDE GÜVENLİK ÖNLEMİ İSTENDİ
UEFA'nın Beşiktaş'a yaptığı uyarının dışında, Partizan kulübü de tehdit vari bir karara imza attı. Sırp yetkililer kendilerine normalin dışında bir tepki olması durumunda; sahaya çıkmama veya sahadan çekilme gibi çok iddialı eylemlerde bulunabileceklerini ifade ettiler. Bunun üzerine de UEFA, Beşiktaş yönetiminden 'en üst düzeyde güvenlik önlemi' istedi.
(Hürriyet)

Mavi bayrak başvuruları başladı

TÜRKİYE Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) Antalya Koordinatörü Lokman Atasoy, 2015 yaz sezonu için Mavi Bayrak başvurularının başladığını açıkladı.

30 Eylül itibariyle 2014 yılı Mavi Bayrak süresinin dolduğunu hatırlatan Lokman Atasoy, yeni başvuruların 15 Kasım'a kadar kabul edileceğini söyledi. Aday plajların başvuru formu ile zorunlu olan çevre eğitim ve bilinçlendirme dosyalarının TÜRÇEV Genel Merkezi'ne gönderilmesi gerektiğini belirtildi....